DAGEN – Recensies

INFO           RECENSIES          SPEELDATA           CREDITS           FOTO’S

 

 

DAGEN

 

“…Alles buigt zich naar zijn wil en Frank ziet dat het goed is. Jeroen Konings is de enige speler, maar raakt in een boeiend tweegesprek met het ingenieuze decor van Simon Haen (…) Na de verrassende voorstelling ‘Hendrik’ (Boulevard 2012) over het beleg van Den Bosch in 1629 een mooie opvolger.” -Brabants Dagblad

 

PUBLIEKSREACTIES

Hieronder een greep uit de publieksreacties die wij ontvingen via o.a. Facebook, Twitter en e-mail:

“Ik vond het fantastisch! Prachtige teksten, zo kwetsbaar en eerlijk uitgesproken. Wat je niet verstaat, voel je: het conflict tussen verlangen en werkelijkheid. Het decor was een mooie bijkomstigheid, maar de tekst het en het spel waren voor mij al voldoende. Ik ben er nog de hele dag ondersteboven van.”

“Teveel prachtproza om te onthouden in het vindingrijke lab van Jeroen Konings. Verrast met serieuze doordenkers, creatieve techniek en dikke glimlach. Stemmige locatie ook. Knap, applaus!”

“Prachtige voorstelling! Verstaanbaarheid zou af en toe iets beter mogen, maar eigenlijk maakt dat niet eens zoveel uit. Het gaat niet om letterlijk elk woord, het gaat om de grote lijn. De flow van het verhaal. De oude werkplaats van De Heus wordt goed gebruikt om een eigen wereld in te scheppen, met een aantal verrassende effecten. Ik heb er erg van genoten, dankjewel!”

“Een voorstelling die mij nog dagen zal bijblijven. De alleskunner, de kluizenaar, gevangen in zijn eigen dromen en gedachten. Met barstjes en scheurtjes, maar wel scheurtjes waar het licht nog doorsijpelt. Ontroerend en herkenbaar. Ondersteund door knap staaltje techniek. Ik heb genoten. Petje af!”